Welcome User

www.nikolagulan.com

Register your account and login to get more content!
Livescore, Latest Results, Tables, Highlights, Online Streaming, Fixtures, Club Stats, League Table, Flash Games and much more......

Sign Up Instruction :

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Full Name :
Username :
Password :
Repass :
Email :
I am :
 

News

Back to previous page
 
Hapoel zove Gulana posted by admin on 2012-07-24


Nekadašnji veliki talenat iznikao iz škole Partizana počeo je pregovore o prelasku u tim Tel Aviv, tabor vicešampiona Izraela, koji se oštri ove sezone da vrati titulu.

POSLE pet godina vreme je za odlazak iz Italije za Nikolu Gulana.

Nekadašnji veliki talenat iznikao iz škole Partizana počeo je pregovore o prelasku u Hapoel Tel Aviv, tabor vicešampiona Izraela, koji se oštri ove sezone da vrati titulu i skine se trone Hapoel Kirjat Šmonu, koji je napravio senzaciju osvajanjem trofeja prošle godine.

Nikola Gulan je za pet sezona u Italiji, iako član Fiorentine uglavnom bio na pozajmicama, u Sampdoriji, Empoliju i Kjevu, a ovog leta mu je istekao ugovor i slobodan je igrač.

U mlađim kategorijama i u jednoj seniorskoj sezoni za Partizan igrao je uglavnom na mestu zadnjeg veznog, ali je u \"violi\" i u mladoj reprezentaciji Srbije često bio na poziciji levog beka.

Gulan je u jednom trenutku bio blizu potpisivanja ugovora sa Olimpijakosom, a sada je u pregovorima sa Hapoelom iz Tel Aviva.

 

 

Last uploaded pictures

Nikola Gulan Nikola Gulan Nikola Gulan 
Nikola Gulan Nikola Gulan Nikola Gulan 
 

Last uploaded video

Nikola Gulan
 

Last uploaded youtube

Nikola Gulan
There is curently 1 Person online.