Welcome User

www.nikolagulan.com

Register your account and login to get more content!
Livescore, Latest Results, Tables, Highlights, Online Streaming, Fixtures, Club Stats, League Table, Flash Games and much more......

Sign Up Instruction :

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Full Name :
Username :
Password :
Repass :
Email :
I am :
 

News

Back to previous page
 
Gulan se vraca kuci! posted by admin on 2013-06-28


Nakon mnogobrojnih ponuda iz Italije, Nemačke, Ukrajne, Rusije, Izraela... Nekadašnji igrač Fiorentine, kasnije i Modene, ponovo oblači crno-beli dres.

Doskorašnji vezista Modene, koji može da igra i na poziciji levog beka, sutra će se priključiti ekipi na Pohorju, koji nakon isteka ugovora dolazi kao slobodan igrač.
Crno-beli su danas završili sve formalnosti oko angažmana nekadašnjeg standardnog mladog reprezentativca, koji će sutra oko 13 časova poći ka Pohorju i staviti se na raspolaganje Vuku Rašoviću, kao zadnji vezni, u nastavku priprema za sledeću sezonu.

Nikola Gulan

\"Povratak u Partizan je uvek bio opcija. Partizan je moj klub, Modena želi da produžimo saradnju, ali nigde nije lepše nego kući.\", rekao je Gulan nedavno za \'Žurnal\'.

Nikola Gulan je prošao kompletnu omladinsku školu Partizana, svojevremeno bio član svih reprezentativnih selekcija, reprezentacije Evrope do 17 godina, učestvovao na Olimpiskim igrama u Pekingu 2008...

U prvom timu Partizana nije ostavio dublji trag jer je nakon samo šest meseci prešao u Fiorentinu, za dva i po miliona evra, da bi kasnije igrao za Sampdoriju, Minhen 1860, Empoli, Kjevo i Modenu.

 

 

Last uploaded pictures

Nikola Gulan Nikola Gulan Nikola Gulan 
Nikola Gulan Nikola Gulan Nikola Gulan 
 

Last uploaded video

Nikola Gulan
 

Last uploaded youtube

Nikola Gulan
There is curently 1 Person online.