Welcome User

www.nikolagulan.com

Register your account and login to get more content!
Livescore, Latest Results, Tables, Highlights, Online Streaming, Fixtures, Club Stats, League Table, Flash Games and much more......

Sign Up Instruction :

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Full Name :
Username :
Password :
Repass :
Email :
I am :
 

News

Back to previous page
 
Gulan stigao na Pohorje posted by admin on 2013-06-30


Nikola Gulan je danas potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom, stigao na Pohorje i odmah se priključio ekipi.

Posle šest godina on je izrazio zadovoljstvo što je ponovo u svom klubu, gde je počeo da trenira sa 10 godina.

Interesantna je priča kako je došao u Partizan. Elem, rođena sestra Partizanovog, tada trenera mlađih kategorija, a sada sakuta kluba, dušana Trbojevića, predavala je nikoli kao nastavnica u osnovnoj školi i zapazila je da ima izražen talenat za fudbal. Odmah je pozvala brata, preporučila mu malog Nikolu, a Trbina prva reakcija je bila kao i svih Balkanaca:

- Sestro, drži se ti katedre i kuhinje, ja ću da se bavim fudbalom.

Nikola Gulan

Međutim, nije mu vrag dao mira, ode on da pogleda klinca i odmah je shvatio o kakvom se talentu radi i, tako Nikola Gulan završi u Partizanu.

Igrao je u generaciji 1989. sa Jovetićem, Adamovićem, Brkovićem, Osmanagićem, Živkom Živkovićem… koja je harala domaćim i inostranim terenima. Sticaj okolnosti je bio takav da su samo Jovetić, Gulan i donekle Živković prošli do prvog tima, ali su i oni vrlo brzo otišli ‘trbuhom za kruhom’.

Nikola se sada vratio da završi započeti posao od pre 6 godina i nada se da će ovog puta duže ostati.

Nikola Gulan

„Srećan sam što sam ponovo u klubu u kome sam počeo da igram fudbal. Bilo mi je žao što sam rano otišao, ali mi je mnogo drago što sam se vratio. U prvom mandatu odigrao sam samo 13 utakmica za prvi tim i zato sam sad došao da pružim doprinos ekipi koji nisam pre šest godina“, rekao je Nikola Gulan.

Ostalo je još samo da se stručni štab srpskog prvaka i dosadašnji fudbaler Modene dogovore oko toga gde bi trebalo da igra: zadnjeg veznog ili levog beka.
„Ta dilema uvek postoji postoji, da se samo ja pitam igrao bih zadnjeg veznog, ali ako je ekipi potrebno staviću se na raspolaganje i na levom beku. Sve u dogovoru sa trenerom. Sa šefom struke Vukom Rašovićem i sportskim direktorom Albertom Nađom nisam stigao da se vidim oči u oči, da pričamo o toj temi, ali sam siguran da će mi objasniti šta se od mene traži i već od sutra ćemo videti kako će sve funkcionisati“, dodao je Nikola Gulan.


Poslušajte šta je Nikola Gulan izjavio novinarima prilikom dolaska na Pohorje
Intervju

 

 

Last uploaded pictures

Nikola Gulan Nikola Gulan Nikola Gulan 
Nikola Gulan Nikola Gulan Nikola Gulan 
 

Last uploaded video

Nikola Gulan
 

Last uploaded youtube

Nikola Gulan
There is curently 1 Person online.